WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev SHOP EN Resa hit Om vår fjällbygd Jobba hos oss Service Utvecklingsprojekt

Skidskola

I vår skidskola vill vi hjälpa fler att uppleva skidglädjen genom att fokusera på dig och din utveckling, förbättra din teknik och hjälpa dig hitta ditt flow i skidåkningen. Att åka skidor ska vara roligt!

Du kan enkelt boka lektioner online eller besöka vår Skidbod vid Hotelliften.

Privatlektioner

På en privatlektion ligger fokus på dig och din utveckling. Tillsammans med din instruktör utformar ni lektionen efter dina mål och ambitioner. Vi erbjuder privatlektioner för alla åldrar, från nybörjarnivå upp till avancerad skidåkning, både i och utanför pisten.

Privata grupplektioner

Skidåkning är roligare i grupp! Antalet deltagare är beroende av er skidvana och vilka mål och ambitioner ni har med med lektionen. Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar just er.

Gruppskidskola barn/ungdomar

Vill du lära dig åka skidor tillsammans med andra skidkompisar? Då är gruppskidskolan något för dig. Tillsammans har vi så kul som möjligt på skidor. Vi tränar på skidteknik och hur man är en bra skidkompis – att åka skidor är roligare med schyssta kompisar! 

Kurser och clinics

Vill du hitta skidglädjen eller utveckla din skidåkning tillsammans med andra? Då är våra kurser/clinics något för dig. Här lär våra duktiga skidlärare ut skidteknik, tips och coachar dig för att du ska utvecklas som skidåkare. 

Boka

Du bokar enkelt via vårt onlinesystem.

Boka här