WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev SHOP Resa hit Service Bygga, bo & leva Föreningsliv Information Berättelser Bra att veta

Skidskola

I vår skidskola i Kittelfjäll vill vi hjälpa fler att uppleva skidglädjen genom att fokusera på dig och din utveckling, förbättra din teknik och hjälpa dig hitta ditt flow i skidåkningen. Att åka skidor ska vara roligt!

Du kan enkelt boka lektioner online eller besöka vår Skidbod vid hotelliften.

Privatlektioner

På en privatlektion ligger fokus på dig och din utveckling och tillsammans med din instruktör utformar ni lektionen efter dina mål och ambitioner. Vi erbjuder privatlektioner för alla åldrar och allt från nybörjarnivå upp till avancerad skidåkning både i och utanför pisten.

Privat grupplektioner

Det går bra att vara fler än en elev på lektionen, skidåkning blir roligare i grupp, hur många ni kan vara beror på skidvana och vad ni har för mål och ambitioner med lektionen. Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar just er.

Gruppskidskola barn/ungdomar

Vill du lära dig åka skidor tillsammans med andra skidkompisar? Då är gruppskidskolan något för dig. Tillsammans har vi så kul som möjligt på skidor. Vi tränar på skidteknik och hur man är en bra skidkompis – att åka skidor är roligare med schyssta kompisar! 

Kurser och clinics

Vill du utveckla din hitta skidglädjen eller utveckla din skidåkning tillsammans med andra? Då är våra kurser/clinics något för dig. Här lär våra duktiga skidlärare ut skidteknik, tips och coachar dig för att du ska utvecklas som skidåkare.