WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev EN Resa hit Om vår fjällbygd Berättelser Jobba hos oss Service Utvecklingsprojekt

Vill du bli en del av vårt team?

Kittelfjäll mest känd för vår unika skidåkning, pudersnö och den vackra omgivningen tar vi plats på den svenska skidkartan. Byn ligger naturskönt och omgivet av närliggande fjäll och sjöar med fina områden för toppturer, leder för längd eller turåkning, skoteråkning och flertalet fiskesjöar. Var du än väljer att bo är du alltid nära till äventyret.

Vårt skidområde och dess backar består av naturligt formade raviner med naturliga raviner, glesa björkskogar och böljande åsar. Ett skidberg med utmanande och varierande skidåkning, så lättillgänglig offpist att du bara behöver kliva av liften för att hitta den, men även med flertalet pistade backar alltifrån snälla till mer utmanande, barnområden och funpark med en blandning av hopp och features.

Kittelfjällsliftarna omfattar driften av liftar, pister, barnområden, längdspår, Skidboden, skidskola och aktiviteter i skidområdet. Vi driver även Campingen i byn med reception & butiken Kittelfjäll Outdoor på Fjälltorget.

Vårt mål är att vi ska vara Sveriges trevligaste och tryggaste skidanläggning. Våra gäster och personal ska alltid känna sig välkomna, trygga och sedda samt känna att vi visar ett stort engagemang där både vi och våra gäster är stolta över vår verksamhet.

Med vänlig hälsning

Jan Forsgren VD, Kittelfjällsliftarna

Just nu har vi inga lediga tjänster...