WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev SHOP EN Resa hit Om vår fjällbygd Berättelser Jobba hos oss Service Utvecklingsprojekt

 

Lediga tjänster

 

Kittelfjäll är vida känd för sin unika skidåkning, pudersnö och sin vackra omgivning, byarna ligger naturskönt och omgivna av närliggande fjäll och sjöar med fina områden för toppturer, leder för längd eller turåkning, skoteråkning eller fiske. Var du än väljer att bo är du alltid nära till äventyret.

Drömmer du om att bo, levar och verka i fjällen? Då är du kanske den vi söker.

Nedan presenteras våra företag och lediga tjänster. 

Kittelfjällsliftarna

Vårt skidområde och dess backar består av naturligt formade raviner med naturliga raviner, glesa björkskogar och böljande åsar. Ett skidberg med utmanande och varierande skidåkning, så lättillgänglig offpist att du bara behöver kliva av liften för att hitta den, men även med flertalet pistade backar alltifrån snälla till mer utmanande, barnområden och funpark med en blandning av hopp och features. Kittelfjällsliftarna omfattar driften av liftar, pister, barnområden, längdspår, Skidboden, skidskola och aktiviteter i skidområdet. Vi driver även Campingen i byn med reception & butiken Kittelfjäll Outdoor på Fjälltorget. Vårt mål är att vi ska vara Sveriges trevligaste och tryggaste skidanläggning. Våra gäster och personal ska alltid känna sig välkomna, trygga och sedda samt känna att vi visar ett stort engagemang där både vi och våra gäster är stolta över vår verksamhet. Är du den vi söker?

Just nu finns inga lediga tjänster men du kan alltid maila till skidboden@kittelfjall.com för att visa ditt intresse.