WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev SHOP EN Resa hit Om vår fjällbygd Jobba hos oss Service Utvecklingsprojekt

 

Lediga tjänster

 

Kittelfjäll är vida känd för sin unika skidåkning, pudersnö och sin vackra omgivning, byarna ligger naturskönt och omgivna av närliggande fjäll och sjöar med fina områden för toppturer, leder för längd eller turåkning, skoteråkning eller fiske. Var du än väljer att bo är du alltid nära till äventyret.

Drömmer du om att bo, levar och verka i fjällen? Då är du kanske den vi söker. Just nu finns följande lediga tjänster.

Kittelfjäll Värdshus

Kittelfjäll Värdshus ligger beläget mitt i byn i direkt anslutning till Jan Expressliften. Vårt välmeriterade kök lagar och serverar god, genuin mat lagad från grunden, alltid på de bästa lokala råvarorna när de finns att tillgå. Vår restaurangchef Lotta har gått sommelierutbildning och så sent som i vintras fick restaurangen högsta klassificeringen fyra vinklasar i Munskänkarnas guide. Så längtar du efter unik skidåkning och annat grymt friluftsliv i Sveriges skönaste skidort samt läcker och vällagad mat, personlig, proffsig service och gott vin i kombination ska du söka dessa jobb!

Kittelfjällsliftarna

Vårt skidområde och dess backar består av naturligt formade raviner med naturliga raviner, glesa björkskogar och böljande åsar. Ett skidberg med utmanande och varierande skidåkning, så lättillgänglig offpist att du bara behöver kliva av liften för att hitta den, men även med flertalet pistade backar alltifrån snälla till mer utmanande, barnområden och funpark med en blandning av hopp och features. Kittelfjällsliftarna omfattar driften av liftar, pister, barnområden, längdspår, Skidboden, skidskola och aktiviteter i skidområdet. Vi driver även Campingen i byn med reception & butiken Kittelfjäll Outdoor på Fjälltorget. Vårt mål är att vi ska vara Sveriges trevligaste och tryggaste skidanläggning. Våra gäster och personal ska alltid känna sig välkomna, trygga och sedda samt känna att vi visar ett stort engagemang där både vi och våra gäster är stolta över vår verksamhet. Är du den vi söker?