WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev EN Resa hit Om vår fjällbygd Berättelser Jobba hos oss Service Utvecklingsprojekt

Hur vill du bo?

Hos oss kan du välja mellan bekväma hotellrum, enklare familjerum eller stuga med självhushåll. Vi erbjuder boende i både Kittelfjäll och våra närliggande byar Henriksfjäll, Gränssjö och Grönfjäll samt i de mindre fjällbyarna i dalgången.

Här kan du hitta ett boende som passar dig, oavsett om du vill bo nära aktiviteter, restaurang och nöjen eller mer avskilt med närhet till naturen.

 

 

Boka skidresa till Kittelfjäll

 

Kittelfjäll

Kittelfjäll är hjärtat i dalgången. Här bor du centralt med direkt närhet till byns aktiviteter, restauranger och nöjen. Vintertid håller vårt skidsystem öppet med skidåkning för alla. Vi har ett belyst elljusspår mitt i byn för längdskidåkning och möjlighet till turåkning, skoteråkning, pimpling och heliski. Sommartid finns möjlighet till fiske och vandring på leder med olika svårighet. I byn finns också en matbutik och en bensinstation.

 

 

Grönfjäll

 

I Grönfjäll är tempot lite lugnare. Här hittar du områdets fiskecentrum med möjlighet att köpa fiskekort. Under utvalda helger håller även byns pub öppet. Från Grönfjäll utgår fina sommar- och vinterleder där ni kan ta er ut med skidor, skoter eller till fots för att vandra. Här finns också ett minilivs och kiosk. Byn ligger 10 minuters bilfärd från Kittelfjäll.

 

Byar i övre Vojmådalen

Övre Vojmådalen består av ett pärlband av små byar som sträcker sig från Stennäs upp till norska gränsen vid Gränssjö och Skalmodal. Här bor du nära naturen och sjöar med bra fiske. Från byn utgår fina sommar- och vinterleder där du kan ta dig ut i naturen för vandring, skidturer och fiske, oavsett årstid.