WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev EN Resa hit Om vår fjällbygd Berättelser Jobba hos oss Service Utvecklingsprojekt

Ledningsmöte, konferens eller kick-off?

Vad är bättre för kreativiteten än att byta miljö?  Gör ert nästa ledningsmöte, konferens, eller kick-off till en unik upplevelse i en genuin fjällmiljö. Vår dalgångs naturnära liv öppnar för både naturliga äventyr och ett berikat inre.

 

 

 

Kittelfjäll Värdshus

På Kittelfjäll Värdshus finns stora möjligheter att skräddarsy er konferens eller gruppaktivitet efter egna önskemål.  Ni kan hyra delar av anläggningen helt för er själva. Konferera eller ha möten i bardel med vacker utsikt mot fjället & aktivitetetr direkt utanför dörren. 

Hotell Kittelfjäll

På Hotell Kittelfjäll bor ni mitt i byn med nära till alla aktiviteter, samtidigt som ni har tillgång till nyrenoverade möteslokaler och välsmakande mat och dryck. Utifrån antal och önskemål hjälper de till att sätta ihop ett passande program.

Hotell Granen

Hotell Granen passar för det mindre företaget eller gruppen, här hålls möten & måltider i den gamla stockstugan och aktiviteter styrs efter era önskemål. Bor gör ni i deras fina hotellrum eller stugor på gården.

Fjällaktiviteter direkt utanför dörren

Vad kan vara bättre för kreativiteten än att blanda arbete med aktiviteter? Gör ett break i era möten för att inhämta ny energi och frisk luft, kanske i komibination med en god utelunch i vacker miljö. Vi hjälper er att styra ihop era möten.

Läs mer här

Restauranger

Njut av god mat lagad av lokala närproducerade varor hos någon av byns restauranger.

Läs mer