WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev EN Resa hit Om vår fjällbygd Berättelser Jobba hos oss Service Utvecklingsprojekt

Privatlektion för en eller flera deltagare

I vår skidskola vill vi hjälpa fler att uppleva skidglädjen genom att fokusera på dig och din utveckling, förbättra din teknik och hjälpa dig hitta ditt flow i skidåkningen. Att åka skidor ska vara roligt!

Boka

Du bokar enkelt via vårt onlinesystem, hittar du inga lediga tider eller tider som passar just dig? Eller har du frågor om skidskolan? Kontakta oss via formuläret nedan.

Boka här

Om våra privatlektioner

Privatlektioner

Privatlektioner för en deltagare

Vi erbjuder privatlektioner för alla åldrar, från nybörjarnivå upp till avancerad skidåkning, både i och utanför pisten. På en privatlektion ligger fokus på dig och din utveckling och tillsammans med din instruktör utformar ni lektionen efter dina mål och ambitioner. 

Privata grupplektioner

Privatlektioner för flera deltagare

Vi erbjuder privatlektioner för flera deltagare, från nybörjarnivå upp till avancerad skidåkning, både i och utanför pisten. Antalet deltagare är beroende av er skidvana och vilka mål och ambitioner ni har med lektionen. Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar just er.

Pris

Privatlektioner kostar 730kr och består av 1 lektion á 75 minuter. 

Kontakta oss 

Hittar du ingen ledig tid som passar, då kan du kontaka oss för mer information. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig gällande din bokningsförfrågan. Glöm inte fylla i datim för din förfrågan.

För vem vill du boka din skidlektion, berätta lite om din skidvana eller skriv din fråga här så kontaktar vi dig.