WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev SHOP EN Resa hit Om vår fjällbygd Berättelser Jobba hos oss Service Utvecklingsprojekt

 

Kittelfjällsliftarna

Få orter är lika mytomspunna och omtalade som den lilla skidorten Kittelfjäll i Västerbottens fjällvärld. Vida känt för unik skidåkning, fin lätt snö, skön stämning och helt fantastiska förutsättningar för offpist. Dessutom har vi också snällare backar och fina barnområden.

Vi kallar det skidåkning för alla!

Kittelfjällsliftarna omfattar driften av liftar, pister, längdspår, Skidboden, skidskola och aktiviteter i skidområdet. Vi driver även campingen i byn.

Jobba hos oss

Kittelfjällsliftarna omfattar driften av liftar, pister, längdspår, Skidboden, skidskola och aktiviteter i skidområdet. Vi driver även campingen i byn. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss för att visa intresse.

Kontakt

Har du frågor som rör skidsystemet eller skidåkning är du alltid välkommen att kontakta oss. Det gör du enklast genom att maila till oss. Följ gärna oss på Facebook och Instagram där vi dagligen publicerar information om väder, öppna liftar, preparering av längdspår med mera. 

Om vårt företag

Under 1950-talet började de första sportstugorna dyka upp i Kittelfjäll och 1956 byggdes Hotell Kittelfjäll som till en början var en STF-anläggning. Här kan du få veta mer om hur intresset för skidåkning i Kittelfjäll föddes. 

 

Hitta till oss

Vi ligger i Vojmådalen längs Sagavägen och den lilla genuina fjällbyn Kittelfjäll / Tjiehtele in Lapland är 200år gammal, byn ligger vackert mellan Stuore Giebnie / Kittelfjäll and Vajmuojeanoe (hjärtälven) / Vojmån i den södra samiska regionen.