WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev SHOP Resa hit Service Bygga, bo & leva Föreningsliv Information Berättelser Bra att veta

 

Kittelfjällsliftarna

Få orter är lika mytomspunna och omtalade som den lilla skidorten Kittelfjäll i Västerbottens fjällvärld. Vida känt för unik skidåkning, sin fina lätta snö, sköna stämning och helt fantastiska förutsättningar för offpist, tar Kittelfjäll stor plats på den Skandinaviska skidkartan. Själva vill vi även gärna framhålla våra barnområden och snällare backar.

VI KALLAR DET SKIDÅKNING FÖR ALLA

Kittelfjällsliftarna omfattar driften av liftar, pister, längdspår, skidbod, skidskola och aktiviteter i skidområdet. Vi driver även Campingen i byn.

Jobba hos oss

Kittelfjällsliftarna omfattar driften av liftar, pister, längdspår, skidbod, skidskola och aktiviteter i skidområdet. Vi driver även Campingen i byn, just nu har vi inga lediga tjänster men du är alltid välkommen att höra av dig till oss för att visa intresse.

Kontakt

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss, du gör det enklast genom att maila till oss så återkopplar vi så snart vi kan. Vi tipsar även om att följa oss via Facebook och Instagram där publicerar vi dagligen info om väder, öppna liftar, preparering av längdspår etc

Om vårt företag

Hur föddes intresset för skidåkningen i Kittelfjäll och var är vi idag och vilka är vi som jobbar i skidanläggningen? Här kan du läsa mer om vårt företag och vår historia.

Hitta till oss

Vi ligger i Vojmådalen längs Sagavägen och den lilla genuina fjällbyn Kittelfjäll / Tjiehtele in Lapland är 200år gammal, byn ligger vackert mellan Stuore Giebnie / Kittelfjäll and Vajmuojeanoe (hjärtälven) / Vojmån i den södra samiska regionen.