WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev SHOP EN Resa hit Om vår fjällbygd Berättelser Jobba hos oss Service Utvecklingsprojekt

Berättarstund- Livet i fjällvärlden förr

23 apr 30 dec - Guidade turer och kurser

Intresserad av livet förr och nu i fjällvärlden? Kom och avnjut en lunch lagad över öppen eld medan Linda berättar lite om hur livet var förr i väglöst land på ett litet självförsörjande fjälljordbruk och med jakt och fiske som en av inkomsterna.

Läs mer och boka

Detta passar dig som vill lära mer om den lokala kulturen och höra på historier från förr och undrar hur det är att bo, leva och verka i Lapplandsfjällen i nutid. Vi lagar mat av lokala råvaror och äter tillsammans med er.

Turen utgår från Gränssjö här ingår lunch som tillagas över öppen eld, eller vid sämre väder serveras lunchen i grillkåtan på plats på campingen. Turen anpassas efter önskemål och förutsättningar

När kan du göra detta?
Hela året

Gränssjö
Gränssjö är en liten by några mil väster om Kittelfjäll, som ligger längs med sagolikt vackra Sagavägen ,och ett stenkast från Norska gränsen. En genuin fjällpärla där du kan finna lugnet, och en äkta fjällatmosfär året om. Från Kittelfjäll tar det ca 40 min att köra hit med egen bil. Här kan du boka guidade turer och övernatta i stuga eller hyra campingplats.

För mer info kontkata Gränssjöarna
Maila info@granssjoarna.se  eller ring Linda 073-0680341