WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev EN Resa hit Om vår fjällbygd Berättelser Jobba hos oss Service Utvecklingsprojekt

Kurser och clinics

Vill du lära dig mer och utveckla din skidåkning? Då är våra kurser och clinics något för dig. Tillsammans med våra skidlärare hittar vi tillsammans skidglädjen och ger tips för att du ska utveckla din skidåkning. Vi lär ut skidteknik, tips och coachar dig för att du ska bli en bättre skidåkare.

Våra clinics arrangeras under fasta datum för säsongen. 

Boka

Du bokar enkelt via vårt onlinesystem, hittar du ingen ledig tid eller ingen tid som passar just dig? Ta då kontakt med oss via formuläret nedan så hör vi av oss.

Boka här

Om våra clinics

Friåkningsclinic

Friåknings clinics är vårt mest uppskattade koncept där vi spenderar två halvdagar tillsammans med riktigt bra åkning i systemet. Vi pratar om flow, kroppsposition och interaktionen mellan skidan och snön. Målet är att lära sig att ha roligare när man åker och känna sig trygg i utmanande terräng. På clinicen är vi två till fem åkare tillsammans med en instruktör vilket ger möjlighet till en väldigt individanpassad inlärning. Fokus ligger i första hand på hur vi rör oss på snön och sedan brukar vi alltid smyga in lite dropp och hopp i åkningen om det efterfrågas. Det är kul med lite luft under skidorna ibland!

Vår clinic är i första hand för vuxna åkare men vi gör också specialgrupper för ungdomar i åldrarna 13-16 år.

Du som deltar på vår clinic är bekväm med att åka alla nedfarter med fartkontroll och åker med lavinutrustning.

- I priset ingår även hyra av skidor anpassade för offpist.

- Lavinutrustning som spade, sond och tranciver är obligatorisk och finns att hyra i Skidboden. 

 

Carvingclinics

Våra carvingclinics är för dig som vill lära dig åka pist. Här spenderar vi två halvdagar med åkning i våra pistade nedfarter i skidanläggningen.

Målet är att lära sig att ha roligt i pisten och att känna sig trygg i sin åkning. På en clinic är vi två till fem åkare tillsammans med en instruktör vilket ger möjlighet till individanpassad inlärning. Fokus ligger på skidans interaktion med underlaget och hur vi kan använda kroppen för att förändra samspelet. 

Du som deltar i vår clinic är bekväm med att åka alla nedfarter.

 

Pris

Våra carving clinics består av två 140 minuters lektioner och kostar 895 kr per elev.

Kontakta oss 

Hittar du inget datum som passar för dig i vårt onlinesystem eller har du frågor gällande vår skidskola? Då är du varmt välkommen att kontakta oss så hör vi av oss gällande din bokningsförfrågan.

För vem vill du boka din skidlektion, berätta lite om din skidvana eller skriv din fråga här så kontaktar vi dig.