WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev SHOP EN Resa hit Om vår fjällbygd Berättelser Jobba hos oss Service Utvecklingsprojekt

Yoga på fjället

1 jul 30 sep - Guidade turer och kurser

Tillsammans vandrar vi en heldag på fjället, en tur med tid för återhämtning och möjlighet att bara vara, i harmoni med naturens lugn. Vi stannar till för yoga och meditation, som hjälper oss att släppa taget om stress, prestation och spänningar, för att åter finna balans och ny energi.

Läs mer och boka

Vandringen börjar i lugnt tempo, där vi rör oss genom det norrländska skogslandskapet upp till kalfjällets vackra vidder. I Kittelfjäll finns både utmanande vandringar till toppar med storslagna vyer, så väl som enklare turer till vackra dalar, där vi kan ta en paus vid porlande vattendrag omgivna av mäktiga fjäll.

Ute på fjället stannar vi till för yoga och meditation. Du leds genom en inkännande yoga, där du upptäcker vad din kropp och ditt sinne behöver just nu. Vi fokuserar på andning, avslappning och att hitta tystnaden inom oss.

För vem?

Du kan delta på våra yogavandringar oavsett tidigare erfarenhet. Vi anpassar både vandringen och yogan efter deltagarnas erfarenhet och önskemål.

Gruppstorlek: 2-5 personer.

Erbjudandet är bokningsbart hela sommarsäsongen, juli-september, alla dagar.

Det är möjligt att boka exklusiva hel- eller flerdagsturer, där endast du eller de personer du bokar för deltar tillsammans med vår guide och yogalärare. . Hör av dig med förfrågan till info@kittelfjalladventure.se så återkommer vi med prisuppgift utifrån aktuella önskemål.