WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev SHOP EN Resa hit Om vår fjällbygd Service

 

Bygga, bo och leva i byn

Är du redan bybo, en av våra deltidsbybor eller någon som funderar på att bygga hus i någon av våra byar? Söker du din drömtomt eller behöver hjälp med renovering, markarbeten eller nybyggnation?? Behöver er lokala vägförening, företag eller förening hjälp med hemsidor eller skyltar? Då hittar du våra rekommenderade samarbetspartners här.

 

De företag som finns representerade stöttar vår lokala utveckling genom medlemskap i vårt lokala destinationsförening som där vi tillsammans arbetar med lokal samverkan mellan företag, föreningar & organisationer för att skapa en hållbar destination.

 

Vår vision är att Övre Vojmådalen ska vara en levande fjällbygd, hållbar som plats att bo, leva och verka på.

Genom att köpa tjänster av dessa företag är du med och stöttar den lokala utvecklingen.

 

 

Samverkan är nyckeln till en hållbar utveckling av destinationen! 

De företag som finns representerade här ingår i Destination Kittelfjäll ekonomisk förening, där vi tillsammans med företag, föreningar och organisationer som är verksamma i Övre Vojmådalen arbetar lokal, kommunal och regional samverkan för att skapa en hållbar destination.  Är du ett företag, förening eller organisation som verkar här som vill vara med och bidra till lokal utveckling? Då är du varmt välkommen att bli medlem eller stödmedlem i vår förening.

Läs mer om destinationsarbetet här>>>

Vilhelmina kommun

Kittelfjäll ligger i Vilhelmina kommun. Här hittar du kontaktuppgifter till kommunen samt aktuell information från kommunen & information gällande sophantering, grovavfall och återvinning.

Läs mer här>>>