WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev SHOP EN Resa hit Om vår fjällbygd Berättelser Jobba hos oss Service Utvecklingsprojekt

Guidad topptur

1 jul 31 aug - Guidade turer och kurser

I området runt Kittelfjäll finns många fantastiska fjälltoppar att vandra till! Gemensamt för alla är att de erbjuder storartade vyer och en enorm frihetskänsla. Med guide kan du tryggt lämna leden och nå oanade höjder.

Läs mer och boka

Vägen till Kittelfjällområdets toppar innebär allt ifrån måttliga till ansträngande eller utmanande vandringar. De flesta topparna runt Kittelfjäll går att nå under en dagsvandring, andra kräver tältövernattning längs vägen. Oavsett om du gått en topptur tidigare eller inte, kan du följa med på våra turer.

Både nybörjaren och den erfarne kan tura med oss i Kittelfjäll. Vi anpassar alla våra turer efter dina förutsättningar och önskemål.

Gruppstorlek: 2-5 personer
Kostnad: 1000kr/person och dag

Det är möjligt att boka exklusiva hel- eller flerdagsturer, där endast du eller de personer du bokar för deltar tillsammans med vår guide. Hör av dig med förfrågan till info@kittelfjalladventure.se så återkommer vi med prisuppgift utifrån aktuella önskemål.