WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev SHOP EN Resa hit Om vår fjällbygd Berättelser Jobba hos oss Service Utvecklingsprojekt

Guidad naturvandring

1 jul 31 aug - Guidade turer och kurser

I Marsfjällets naturreservat hittar vi ett växt- och djurliv som stått orört i hundratals år. Här trivs både fjällräv, fjälluggla och tranor. Vi kan vandra i urskogen, längs kalfjället eller topptura till Södra Lapplandsfjällens högsta topp, Marsfjällstoppen.

Läs mer och boka

Du kan välja om du vill göra en heldagstur eller en flerdagstur. Vill du inkludera Marsfjällstoppen i turen övernattar vi i tält en natt längs vägen. I samråd med din guide tar vi fram ett program som passar dig. I Kittelfjäll finns både utmanande vandringar till toppar med storslagna vyer, så väl som enklare turer till vackra dalar, där vi kan ta en paus vid porlande vattendrag omgivna av mäktiga fjäll.

För vem?

Både nybörjaren och den erfarne kan tura med oss i Kittelfjäll. Vi anpassar alla våra turer efter dina förutsättningar och önskemål.

Gruppstorlek: 2-5 personer

Det är möjligt att boka exklusiva hel- eller flerdagsturer, där endast du eller de personer du bokar för deltar tillsammans med vår guide. Hör av dig med förfrågan till info@kittelfjalladventure.se så återkommer vi med prisuppgift utifrån aktuella önskemål.