WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev SHOP EN Resa hit Om vår fjällbygd Service

Följ med på vandring med yoga & meditation i vackra Kittelfjäll

1 jul 15 sep - Guidade turer sommar

Följ med Kittelfjäll Adventure på yoga på fjället! Ute på fjället stannar vi till för yoga och meditation. Du leds genom en inkännande yoga, där du upptäcker vad din kropp och ditt sinne behöver just nu. Vi fokuserar på andning, avslappning och att hitta tystnaden inom oss.

Följ med Kittelfjäll Adventure på yoga på fjället! Ute på fjället stannar vi till för yoga och meditation. Du leds genom en inkännande yoga, där du upptäcker vad din kropp och ditt sinne behöver just nu. Vi fokuserar på andning, avslappning och att hitta tystnaden inom oss.
Läs mer och boka

I Kittelfjäll finns både utmanande vandringar till toppar med storslagna vyer, så väl som enklare turer till vackra dalar, där vi kan ta en paus vid porlande vattendrag omgivna av mäktiga fjäll.

Du kan delta på våra yogavandringar oavsett tidigare erfarenhet eller förutsättningar. I samråd med din guide och yogalärare anpassar vi både vandringen och yogan i ett program som passar dig.

Gruppstorlek: 2-5 personer

Det är möjligt att boka exklusiva hel- eller flerdagsturer, där endast du eller de personer du bokar för deltar tillsammans med vår guide. Hör av dig med förfrågan till info@kittelfjalladventure.se så återkommer vi med prisuppgift utifrån aktuella önskemål.