WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev SHOP EN Resa hit Om vår fjällbygd Jobba hos oss Service Utvecklingsprojekt

Sommar med Bed & Breakfast på Hotell Kittelfjäll

1 jul 3 sep - Aktuella erbjudanden

Upplev Kittelfjäll i sommar och bo bekvämt på Hotell Kittelfjäll i fina dubbelrum eller familjerum med frukost. Hotellet håller öppet från den 1 juli till första helgen i september. 

Läs mer och boka från 1480kr/natt

 

Cafér och restauranger i byn

Sugen på något att äta eller dricka? Titta in för en fika, lunch eller ta något gott att dricka eller varför inte boka bord och avnjuta en god middag hos någon av våra restauranger och caféer.

LÄS MER HÄR>>>

Res längs med Sagavägen

Destinationen Kittelfjäll och dess många byar ligger längs med Sagavägen som sträcker sig från höga kusten i Örnsköldsvik i Sverige till helgelandskusten i Norge, från världsarv till Världsarv. Sagavägen tar dig med på en spännande resa som bjuder på lokal kultur och mäktiga och omväxlande naturupplevelser längs vägen.

LÄS MER>>>

Upplev Kittelfjäll - dagsutflykter, fiske & cykling

Ett sommarparadis där hela familjen kan hitta både det lilla och stora äventyret runt hörnet. Här är bergen nära och från de genuina fjällbyarna kan man göra nybörjarvänliga vandringar i underbart vacker natur, paddla kanot, prova på fjällfiske, upptäck spännande familjevänliga närbelägna stigar längs Vojmån eller våra natursköna vägar som är perfekt för dig som vill ge dig ut på lite längre rundor med din gravel- eller landsvägscykel.

LÄS MER>>>

Guidade turer och kurser

Vill du lära mer om vår lokala natur och kultur och uppleva något nytt rekommenderar vi att boka någon av våra guidade turer i området. Här kan du följa med på vandring i Marsfjällens naturreservat eller lära dig flugfiska och mycket mer.

LÄS MER >>>