WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev SHOP EN Resa hit Om vår fjällbygd Service

Restauratör/Krögare sökes till Fjälltorget i Kittelfjäll

18 aug 31 dec - Vad händer

Kittelfjäll Utveckling söker nu en restauratör/krögare till sin restaurang på Fjälltorget i Kittelfjäll. Här finns goda möjligheter för dig som entreprenör att vara med och påverka verksamheten samt bidra till utvecklingen av Kittelfjäll!

Kittelfjäll Utveckling söker nu en restauratör/krögare till sin restaurang på Fjälltorget i Kittelfjäll. Här finns goda möjligheter för dig som entreprenör att vara med och påverka verksamheten samt bidra till utvecklingen av Kittelfjäll!

Om Kittelfjäll

Kittelfjäll är en genuin fjällby som ligger i Övre Vojmådalen. Dalgången består av ett pärlband av byar ända upp till norska gränsen och ligger vackert belägen längs med Sagavägen som tar dig från världsarvet Höga Kusten i Örnsköldsvik till Världsarvet Vega vid Norska kusten.

Kittelfjäll är framförallt känd för sin genuina skidåkning men har under senaste åren vuxit till att blir en året runt destination där allt fler kommer för att njuta av det som närområdet har att erbjuda i form av vandring, cykling, fiske, skidåkning och skoteråkning. 

----

Om lokalen på Fjälltorget

Fjälltorget är en fastighet som ligger centralt mitt i byn Kittelfjäll, till liften Jan Xpress och skidsystemet är det ca 100 meter, utanför finns även anslutande skoterled med möjlighet till skoterparkering. Det är även direkt närhet till leder för vandring, cykling och längdåkning. 

I fastigheten finns lokal för restaurangen som har sittplatser för 60-70personer, med stor altan för utomhusservering och ligger i anslutning till Camp Kittelfjäll med 65campingplatser 

Fjälltorget  förutom restaurangen andra verksamheter. Här finns även reception för campingen och den lokala friluftsbutiken Kittelfjäll Outdoor med försäljning av friluftsprodukter och profilkprodukter från Kittelfjäll, samt uthyrning av kajaker, kanoter och cyklar under sommaren.

 

Om destination Kittelfjäll

Området växer kraftigt med ökat antal fritidshus, under senaste 5 åren har det tillkommit 330 fritidshus som skapar ett behov av ökad service.

I byn finns en lokal samverkan för besöksnäringen som samlas genom föreningen Destination Kittelfjäll. Här får ni som företag en stark gemensam röst för hållbar utveckling av destinationen, ett nätverk med goda vänner som stöttar varandra. Ni får även synlighet för ert företag i digitala kanaler samt stöd med marknadsföring och möjlighet till affärsutvecklingsinsatser.

----

Känns detta intressant?? Tveka inte att höra av dig till oss för mer information.

Här finns goda möjligheter för dig som entreprenör att vara med och bidra till utvecklingen av Kittelfjäll!

Kontakt

Roger Vikström

Kittelfjäll Utveckling

kuab@kittelfjall.com

Tel: 0706248835