WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev SHOP EN Resa hit Om vår fjällbygd Jobba hos oss Service Utvecklingsprojekt

Jul- och nyårsaktiviteter hos Kittelfjällsliftarna

23 dec 29 dec - Vad händer, Vad händer hos Kittelfjällsliftarna

Delta i våra aktiviteter för jul och nyår. Här blir det julmys med glögg och pepparkakor, julklappsjakt för stora som små, skidskola, barnens egna längdskidlopp Renisrännen, pistvisning och tipsrunda på skidor och massa annat skoj.

Kittelfjällsliftarna har satt ihop ett fint aktivitetsprogram inför julen, här blir det julmys med glögg och pepparkakor, julklappsjakt för stora som små, skidskola, barnens egna längdskidlopp Renisrännen och massa annat skoj.

AKTIVITETSPROGRAM

JULAFTON 24 DECEMBER

Julmys med glögg & pepparkakor 
I Skidboden vid Hotelliften och i vår butik Kittelfjäll Outdoor vid Fjälltorget serveras glögg och pepparkakor hela dagen. Under dagen har vi också 10% på vårt sortiment.

9:00 Julklappsjakt
Runt om i skidsystemet finns 15 gömda paket fyllda med fina priser. Ta med familjen ut i skidsystemet och var uppmärksamma, ett paket kan ligga gömt vart som helst i nedfarten. Tävlingen pågår tills alla paket är funna. Varje paket har en siffra som byts in mot ett pris hos personalen i Skidboden. Endast ett pris/person lämnas ut.

OBS - ÄNDRAD PLATS  FÖR BARNENS JULKLAPPSJAKT - därmed flyttas den till VITTERBACKEN (istället för från Borkaskogen) pga av lite snö

10:30 Julklappsjakt, pulkaåkning och fika med Renen Renis - Vitterbacken
Vi träffas vid Vitterbacken där har tomten gömt julklappar till alla barn. Leta tillsammans med barnen tills dess alla barn hittat ett paket. Därefter bjuder vi på varm choklad och pepparkakor och åker pulka.

13:00 Tomten kommer på besök
Var med och klä vår julgran mellan Hotell Kittelfjäll och hotelliften medan vi väntar på tomten som kommer med julklappar till alla barn.

JULDAGEN 25 DECEMBER

11:00 Renisrännen
På Juldagen hålls barnens egna skidlopp Reninrännen vid längdskidpåret på en minislinga. Renen Renins finns på plats och vi bjuder på grillad korv, glögg och pepparkakor. Alla barn får pris.

11:00 Pistvisning
Följ med vår personal på en visning i skidsystemet. Vi samlas utanför Skidboden vid Hotelliften. 

ANNANDAG JUL 26 DECEMBER

11:00 Pistvisning
Följ med vår personal på en visning i skidsystemet. Vi samlas utanför Skidboden vid Hotelliften. 

OBS - Gruppskidskolan är tyvärr inställt pga sjukdom.

30 DECEMBER

11:00 Pistvisning
Följ med vår personal på en visning i skidsystemet. Vi samlas utanför Skidboden vid hotelliften. 

11:00-12:00 Kids-Jam i parken
Alla barn och ungdomar kan vara med i Kittelfjäll Park session som bjuder på skönt häng och åkning i parken. Kom och visa upp dina bästa trick och ha en kul stund i parken.

NYÅRSAFTON 31 DECEMBER

Tipsrunda i Nationella
På nyårsafton anordnas en tipsrunda på skidor i Nationella där alla kan vara med och vinna fina priser. Tipskupong hämtas & lämnas i Skidboden vid hotelliften. 

11:00 Pistvisning
Följ med vår personal på en visning i skidsystemet. Vi samlas utanför Skidboden vid hotelliften.