WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev SHOP EN Resa hit Om vår fjällbygd Service

Fira julen med oss i Kittelfjäll

18 dec 1 jan - Vad händer

Tänk dig att vakna upp till snöklädda fjälltopper, nypistade längspår och skön skidåkning. Visst låter det härligt? Vi bjuder in dig, din familj och dina vänner till skönt julmys hos oss i Kittelfjäll. Här kan du bo i en mysig stuga med plats för hela familjen eller unna dig några dagar på hotell där du får tid för dig själv. 

Boende

Vilket boende passar dig? Här kan du välja mellan bekväma hotellrum, enklare familjerum eller stuga med självhushåll. Här hittar du boende oavsett om du vill bo nära restaurang och nöjen eller mer avskilt med närhet till naturen. Läs mer här>>

Längdspår

Kittelfjäll erbjuder alla besökare fina betalspår med start mitt i byn. Välj mellan belyst elljusspår på 3,5 km eller vårt spår på 5 km med möjlighet till extra slingor. Läs mer om våra längdspår här>>>

Skidsystem

Kittelfjälls skidområde och dess backar består av naturligt formade raviner och ger glädje och inspiration till skidåkare. Här finns även barnområden för våra miniskiers som ska träna balans och motorik och lära sig stå på skidor. Liftarna håller öppet dagligen kl 9-16 från den 18:e december. Läs mer om vår skidanläggning här>>>

Skidskola

Vi erbjuder skidskola för alla åldrar, du kan boka in dig på vår gruppskidskola eller privata lektioner.  Läs mer här>>

 

JULPROGRAM

DAN FÖRE DOPPAREDAN 23 DECEMBER

18:00 Julmeny på Kittelfjäll Värdshus
Värdshuset serverar fin 3-rätters julmeny med julens smaker. Boka på 0940-574700 eller info@kittelfjallvardshus.se

19:00 Uppesittarkväll på Hotell Kittelfjäll 
Kom och mys in julen med oss, vi samlas och umgås tillsammans i vår loungbar.

JULAFTON 24 DECEMBER

Julmys med glögg & pepparkakor 
I Skidboden vid Hotelliften och i vår butik Kittelfjäll Outdoor vid Fjälltorget serveras glögg och pepparkakor hela dagen. Under dagen har vi också 10% på vårt sortiment.

9:00 Julklappsjakt
Runt om i skidsystemet finns 15 gömda paket fyllda med fina priser. Ta med familjen ut i skidsystemet och var uppmärksamma, ett paket kan ligga gömt vart som helst i nedfarten. Tävlingen pågår tills alla paket är funna. Varje paket har en siffra som byts in mot ett pris hos personalen i Skidboden. Endast ett pris/person lämnas ut.

OBS - ÄNDRAD PLATS  FÖR BARNENS JULKLAPPSJAKT - därmed flyttas den till VITTERBACKEN (istället för från Borkaskogen) pga av lite snö

10:30 Julklappsjakt, pulkaåkning och fika med Renen Renis - Vitterbacken
Vi träffas vid Vitterbacken där har tomten gömt julklappar till alla barn. Leta tillsammans med barnen tills dess alla barn hittat ett paket. Därefter bjuder vi på varm choklad och pepparkakor och åker pulka.

12:00 Jullunch på Kittelfjäll Värdshus
Värdshuset serverar fin 3-rätters julmeny med julens smaker. Boka på 0940-574700 eller info@kittelfjallvardshus.se.

13:00 Tomten kommer på besök
Var med och klä vår julgran mellan Hotell Kittelfjäll och Hotelliften medan vi väntar på tomten som kommer med julklappar till alla barn.

15.00 Kalle Anka på Hotell Kittelfjäll
Kom in i värmen och mys till Kalle Anka med juligt fika och något gott i glaset.

JULDAGEN 25 DECEMBER

11:00 Renisrännen
På Juldagen hålls barnens egna skidlopp Reninrännen vid längdskidpåret på en minislinga. Renen Renins finns på plats och vi bjuder på grillad korv, glögg och pepparkakor. Alla barn får pris.

11:00 Pistvisning
Följ med vår personal på en visning i skidsystemet. Vi samlas utanför Skidboden vid Hotelliften. 

ANNANDAG JUL 26 DECEMBER

11:00 Pistvisning
Följ med vår personal på en visning i skidsystemet. Vi samlas utanför Skidboden vid Hotelliften. 

30 DECEMBER

11:00 Pistvisning
Följ med vår personal på en visning i skidsystemet. Vi samlas utanför Skidboden vid hotelliften. 

11:00-12:00 Kids-Jam i parken
Alla barn och ungdomar kan vara med i Kittelfjäll Park session som bjuder på skönt häng och åkning i parken. Kom och visa upp dina bästa trick och ha en kul stund i parken.

NYÅRSAFTON 31 DECEMBER

Tipsrunda i Nationella
På nyårsafton anordnas en tipsrunda på skidor i Nationella där alla kan vara med och vinna fina priser. Tipskupong hämtas & lämnas i Skidboden vid hotelliften. 

11:00 Pistvisning
Följ med vår personal på en visning i skidsystemet. Vi samlas utanför Skidboden vid hotelliften.