WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev SHOP EN Resa hit Om vår fjällbygd Service

Guidad naturvandring

1 jul 15 sep - Guidade turer sommar

Följ med Kittelfjäll Adventure på vandring längs leder eller orösat i mil av vildmark, från skogsland till kalfjäll. Under våra naturvandringar ägnar vi särskild tid till att uppleva naturen, växt- och djurlivet i fjällmiljön. Våra naturvandringar kan ske i eller utanför Marsfjällens naturreservat, beroende på vad du är mest intresserad av att upptäcka och se.

Följ med Kittelfjäll Adventure på vandring längs leder eller orösat i mil av vildmark, från skogsland till kalfjäll. Under våra naturvandringar ägnar vi särskild tid till att uppleva naturen, växt- och djurlivet i fjällmiljön.
Läs mer och boka

Du kan välja om du vill göra en heldagstur eller en flerdagstur. Vill du inkludera Marsfjällstoppen i turen övernattar vi i tält en natt längs vägen. I samråd med din guide tar vi fram ett program som passar dig.

I Kittelfjäll finns både utmanande vandringar till toppar med storslagna vyer, så väl som enklare turer till vackra dalar, där vi kan ta en paus vid porlande vattendrag omgivna av mäktiga fjäll.

Både nybörjaren och den erfarne kan tura med oss i Kittelfjäll. Vi anpassar alla våra turer efter dina förutsättningar och önskemål.

Gruppstorlek: 2-5 personer

Det är möjligt att boka exklusiva hel- eller flerdagsturer, där endast du eller de personer du bokar för deltar tillsammans med vår guide. Hör av dig med förfrågan till info@kittelfjalladventure.se så återkommer vi med prisuppgift utifrån aktuella önskemål.

Tillbaka