WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev SHOP Resa hit Om vår fjällbygd Service

Gruppskidskola för barn och ungdomar under mellandagarna

26 dec 29 dec - Guidade turer vinter

Vill du lära dig åka skidor tillsammans med andra skidkompisar? Då är gruppskidskolan något för dig. Tillsammans har vi så kul som möjligt på skidor. Vi tränar på skidteknik och hur man är en bra skidkompis – att åka skidor är roligare med schyssta kompisar! Vi delar in barn och ungdomar i grupper utifrån förkunskaper. 

Läs mer och boka

Gruppskidskolan består av 4 lektioner fördelade på 4 dagar den 26/12, 27/12, 28/12 och den 29/12, samma tid varje dag enligt nedan.

9:15 Snöflingor – Gruppskidskola 5-7år

10:45 Snögubbar – Gruppskidskola 5-7år

12:45 Riporna – Gruppskidskola 8-13år

14:15 Storspovarna – Gruppskidskola 8-13år

Våra grupplektioner är 75 minuter & 4 dagar a´75min kostar 995kr/deltagare

För alla våra grupplektioner finns en gräns om minst två elever för att genomföra kursen om du är ensam bokad hör vi av oss för att planera en lösning som passar för just dig.

Hjälm är obligatorisk vid all skidskoleverksamhet.

Vi delar in barn och ungdomar i grupper utifrån förkunskaper. Här kan du läsa vilken grupp som passar dig. Ange detta när du bokar skidskolan.

Samling utanför Skidboden 10 minuter innan starttid.

Gruppskidskola - Kids 5-7 år

 

SNÖFLINGOR

Innan första lektionen krävs inga förkunskaper, vi går igenom allt ifrån hur du bär dina egna sidor till hur du stannar i backen. 

 

SNÖGUBBAR

Innan första lektionen behöver du kunna stanna med en plog när du vill. Vi kommer jobba mer och mer mot parallella svängar med ett fokus på att hitta vår gemensamma skidglädje. 
 
 

Gruppskidskola-Ungdomar 8-13 år

RIPORNA

Innan första lektionen känner du dig bekväm med att ploga ner för gröna och blåa backar. Vi kommer jobba med skidteknik för att få en roligare åkning, där vi satsar på att åka med parallella skidor när terrängen tillåter och kanske till och med tar en sväng genom skogen. Tillsammans så letar vi efter vad skidglädje betyder för oss.

 

STORSPOVARNA

Innan första lektionen känner du dig bekväm med att åka gröna och blåa backar med sladdande svängar. Vi kommer jobba med skidteknik för att få en roligare åkning och satsar på att få till skärande carvingsvängar och börjar prata om hur man får till en säkrare och roligare skogsåkning. Tillsammans så letar vi efter vad skidglädje betyder för oss.
 
Välkommen att dela skidglädjen med oss!