WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev SHOP EN Resa hit Om vår fjällbygd Berättelser Jobba hos oss Service Utvecklingsprojekt

Friåkningsclinic vecka 5

3 feb 5 feb - Guidade turer vinter, Vad händer, Vad händer hos Kittelfjällsliftarna, Skidskola

Vill du lära dig mer och utveckla din skidåkning? Då är våra kurser och clinics något för dig. Tillsammans med våra skidlärare hos Kittelfjällsliftarna hittar vi tillsammans skidglädjen och ger tips för att du ska utveckla din skidåkning. Vi lär ut skidteknik, tips och coachar dig för att du ska bli en bättre skidåkare.

Läs mer och boka

Vår friåkningsclinic arrangeras under två dagar.

Denna kurs riktar sig till deltagare 16+ 

Fredag - 9:00-11:20

Lördag - 9:00-11:20

Vi samlas utanför Skidboden 8:45

Bokning sker via länk - ange datum för kursen för att hitta rätt och boka.

Hittar du inte en tid som passar? Maila oss på skidboden@kittelfjall.com för förfrågan utanför satta tider i bokningssystemet.

Om vår friåkningsclinic

Våra friåkningsclinics är vårt mest uppskattade koncept, där vi spenderar två halvdagar tillsammans med riktigt bra åkning i systemet. Vi pratar om flow, kroppsposition och interaktionen mellan skidan och snön. Målet är att lära sig att ha roligare när man åker och känna sig trygg i utmanande terräng. På clinicen är vi två till fem åkare tillsammans med en instruktör vilket ger möjlighet till en väldigt individanpassad inlärning. Fokus ligger i första hand på hur vi rör oss på snön sedan brukar vi alltid smyga in lite dropp och hopp i åkningen om det efterfrågas. Det är kul med lite luft under skidorna ibland!

Vår clinic är i första hand för vuxna åkare men vi gör också specialgrupper för ungdomar i åldrarna 12-15 år. Är du mellan 12-15år och intresserad av en kurs - kontakta oss för mer info.

Du som deltar på vår clinic är bekväm med att åka alla nedfarter med fartkontroll och åker med lavinutrustning. Spade, sond och tranciver är obligatorisk och finns att hyra i Skidboden. 

-I priset ingår även hyra av skidor anpassade för offpist.

-Lavinutrustnig (spade, sond och transceiver) är obligatorisk och finns att hyra i Skidboden. 

Kostnad 895 kr per elev

Vid frågor maila skidskolan@kittelfjall.com 

Mvh Skidskolan hos Kittelfjällsliftarna