WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev SHOP EN Resa hit Om vår fjällbygd Jobba hos oss Service Utvecklingsprojekt

Fjällvandring i området runt Gränssjö

1 jun 30 sep - Guidade turer sommar

Följ med på vandring i dom fantastiska västra fjällen, där man kan titta ända in mot Norge . Här finns både branta fjällsluttningar och kulliga fjäll för lite snällare fjällvandring.

Läs mer och boka

Här njuter vi av stillheten, tystnaden och dom fantastiska vyerna, vid fint väder kan man se in i norska Börgefjäll i väster och till Kittelfjäll i öster. Vi vandrar genom vacker krokig fjäll björksskog, med rikt djurliv, har vi tur får vi se renar, kungsörn, ripor, älg ,mm.

Vi anpassar turen efter era önskemål men även efter vädret, kort eller lite längre. Detta är turen för alla. Vi ordnar med lunch som tillagas över öppen eld som vi sedan avnjuter tillsammans. Är det dåligt väder äter vi i grillkåtan vid campingen.

Fakta

Gränssjö är en liten by några mil väster om Kittelfjäll som ligger längs med sagolikt vackra Sagavägen, och ett stenkast från norska gränsen. En genuin fjällpärla där du kan finna lugnet och en äkta fjällatmosfär året om. Från Kittelfjäll tar det ca 40 min att köra hit med egen bil. Här kan du boka guidade turer och övernatta i stuga eller hyra campingplats.

När kan du göra detta?

1 juli -  30 september