WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev SHOP EN Resa hit Om vår fjällbygd Jobba hos oss Service Utvecklingsprojekt

Carvingclinic vecka 4

27 jan 28 jan - Guidade turer vinter, Vad händer, Vad händer hos Kittelfjällsliftarna, Skidskola

Vill du lära dig mer och utveckla din skidåkning? Då är våra kurser och clinics något för dig. Tillsammans med våra skidlärare hos Kittelfjällsliftarna hittar vi tillsammans skidglädjen och ger tips för att du ska utveckla din skidåkning. Vi lär ut skidteknik, tips och coachar dig för att du ska bli en bättre skidåkare.

Boka kurs tillsammans med våra skidlärare hos på Kittelfjällsliftarna där vi tillsammans hittar skidglädjen och ger tips för att du ska utveckla din skidåkning. Våra duktiga skidlärare lär ut skidteknik, tips och coachar dig.
Läs mer och boka

Vår friåkningsclinic arrangeras under två dagar den 27-28 januari. Denna kurs riktar sig till deltagare 16+ 

Fredag - 9:00-11:20

Lördag - 9:00-11:20

Vi samlas utanför Skidboden 8:45

Bokning sker via länk - ange datum för kursen för att hitta rätt och boka.

Om vår carvingclinics

Våra carvingclinics är för dig som vill lära dig åka pist. Här spenderar vi två halvdagar med åkning i våra pistade nedfarter i skidanläggningen.

Målet är att lära sig att ha roligt i pisten och att känna sig trygg i sin åkning. På en clinic är vi två till fem åkare tillsammans med en instruktör vilket ger möjlighet till individanpassad inlärning. Fokus ligger på skidans interaktion med underlaget och hur vi kan använda kroppen för att förändra samspelet. 

Vår clinic är i första hand för vuxna åkare men vi gör också specialgrupper för ungdomar i åldrarna 12-15 år. Är du mellan 12-15år och intresserad av en kurs - kontakta oss för mer info.

Du som deltar i vår clinic är bekväm med att åka alla nedfarter.

Kostnad 895 kr per elev

Vid frågor maila skidskolan@kittelfjall.com 

Mvh Skidskolan hos Kittelfjällsliftarna