WEBBKAMERA Bo Äta Skidåkning Upplev SHOP EN Resa hit Om vår fjällbygd Berättelser Jobba hos oss Service Utvecklingsprojekt

Äggjakt för alla Skilovers

8 apr - Vad händer, Vad händer hos Kittelfjällsliftarna

På Påskafton finns det ett antal påskägg fyllda med riktigt fina priser gömda runt om i skidsystemet. Här krävs det kärlek till offpiståk och kännedom om alternativa vägval.

Utmana dig själv och polarna att åka både effektivt och med uppmärksamhet - ett ägg kan vara gömt precis bakom nästa krön eller björk. 

ÄGGJAKT FÖR VÅRA MINISKIERS - För våra minsta Skilovers har påskharen gömt några ägg i Vitterbacken och Borkaskogen - här gäller det att hålla ögonen öppna och spana riktigt noggrant. Kom ihåg att endast ta ett ägg så att fler barn får möjlighet att vara med och leta.

HUR GÅR DET TILL?

Varje ägg har en nummerlapp inuti som du lämnar in i Skidboden för att få ditt pris. Nummerlapparna hängs ut vid liften allteftersom de är funna. Så länge alla nummer inte är inlämnade finns det ägg kvar ute i backarna.

Endast ett påskägg per person för att fler ska få möjighet att få delta i påskäggsjakten.

NÄR?

Äggjakten startar när liften öppnar och slutar när liften stänger - eller alla ägg är funna!

Lägg gärna upp en bild när du hittat ägget och dela på Instagram och Facebook - tagga #kittelfjall och #äggnr för att veta hur många ägg som finns kvar.